Crazy Christmas Cabaret 2010

Crazy Christmas Cabaret er en rystende morsom, musikalsk forestilling med faste traditioner af britisk tilsnit. Stykket produceres af London Toast Theatre, hvor Vivienne McKee er den altoverskyggende primus motor.

Hvert år ved juletid tager man kærligt fat i en litterær klassiker og omformer den til et forrygende show, der er fyldt med sang og satire. Det er på engelsk, og det er interaktivt. Publikum forventes at deltage, og man risikerer at blive kaldt op på scenen til ét af juleshowets utallige gags.

Crazy Christmas Cabaret blev opført første gang i 1982. Forrige års Crazy Christmas Cabaret omhandlede mafiaen. I år bliver det endnu mere grusomt, når Vivienne McKee og hendes team af topprofessionelle spillere gået i kødet på horror genren. Stykket hedder “Oh my Goth” og plukker uden blusel fra klassikerne om Frankenstein, Dracula, Dr. Jekyll m.fl.

Juleshowet foregår i Glassalen i Tivoli fra den 16. november 2010 til den 15. januar 2011. Du kan roligt bestille billetter nu. Vivienne lover, at du får pengene retur, hvis du dør af grin!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *