En bred vifte af juleshows

Snart falder bladene af træerne, og frosten banker på, men heldigvis er der jo julen at se frem mod. I år er der traditionen tro en lang række spændende juleshows for alle aldersgrupper:

A night to remember er et stjernespækket koncertshow med middag og dans i Tivoli Hotel og Congress Center.

Rune Klan og Jan Hellesøe underholder med komik og tryl på Comwell Rebild Bakker, hvor der også er julebuffet, dans og mulighed for overnatning.

I Koncerthuset blænder DR op for Jul med Sigurd, et af julens største tilløbsstykker for børn og bedsteforældre.

Årets sjoveste juleshow

Best Event står bag årets sjoveste julefrokost i København, nærmere bestemt Tap1 på det gamle Carlsberg. Den tidligere tappehal på Ny Carlsbergvej danner en hyggelig og charmerende ramme om en julefrokost ud over det sædvanlige. Udover den sublime stemning har Tap1 sin centrale beliggenhed til fordel – i gåafstand fra Enghave st. og Valby st. og buslinjerne 10, 3A, 18 og 26. Er du i bil, er der mange parkeringspladser overfor hallen.

Rytteriet slår tonen an

Aftenens værter er Rytteriet v/ Rasmus Botoft og Martin Buch, der slog igennem med “Snobberne”- Poul og Fritz. Desuden underholder Mick Øgendahl, Østkyst Hustlers, Lis Sørensen, Marianne van Toornburg m.fl. Efter underholdningen er der traditionen tro et brag af et afterparty med en af landets bedste DJs.

Julefrokost med servering

Endelig en julefrokost, hvor man ikke skal stå i kø ved buffeten – på Tap1 serveres alle juleretterne på tallerken ved bordene.  Stjernekokken Erwin Lauterbach står for julemaden, og der er tale om klassikere som sild, fiskefrikadeller og laks til forret, gris, and og rødbedesalat til hovedret, og – naturellement – ris a la mande med kirsebærsauce til dessert. Efterfølgende serveres juleknas, og i den velassorterede bar kan man forsyne sig med vand, drinks, snaps, øl og vin af høj kvalitet til rimelige priser.

Komik og musik

Dørene åbner kl. 18, og kl. 20 går Mick Øgendahl på scenen. Manden med det fantastiske gummiansigt er én af de sjoveste stand-up-komikere, Danmark kan byde på. Micks komiske talent taler til både hjertet og hjernen.

Kl. 22 vil skønne Lis Sørensen opføre et potpourri af hendes karrieres bedste numre. Herefter kommer legendariske Østkyst Hustlers, der brød igennem i 1993 med “Verdens længste Rap”. Marianne van Toornburg byder ind med pophåndværk af den allerfineste slags. Hun har en lang sangkarriere som korpige og har været den ene frontfigur i dansktop-festlige Sweethearts.

 

Glæd dig til en forrygende julekoncert, der også byder på overraskelser.

Garanti for julestemning

I år holder det berømte københavnske juleshow 10 års jubilæum, og der er ikke sparet på noget, når det gælder underholdning og mad. Samtidig lægger arrangøren vægt på, at det skal være muligt at konversere sin borddame og de andre kolleger ved årets julefrokost.

Julestemningen er sikker ved årets sjoveste julefrokost event. Juleshow2011 var en kæmpe succes med meget tilfredse deltagere jf. en brugerundersøgelse. Best Event vil naturligvis gøre alt for, at juleshow 2012 bliver mindst lige så stor en succes.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *