Kategorier
Overnatning

Femstjernet hotel ved Vejle Fjord

Munkebjerg Hotel ligger med direkte adgang til Vejle Fjord. Det giver en fabelagtig udsigt fra værelser og selskabslokaler samt masser af muligheder for inspirerende aktiviteter i naturen. De 240 trappetrin direkte til vandet bruges ofte til “walk and talk”.

Med sin dybe indtrængning i landet giver Vejle Fjord unikke naturoplevelser. Det mærker man med det samme som gæst på Munkebjerg Hotel, hvor man er i tæt kontakt med både skov og strand. Munkebjerg er det højeste punkt i Vejle, og omkring Munkebjerg Hotel springer bøgen således tidligere ud end i resten af landet.

Når du opholder dig på Munkebjerg Hotel i Vejle er der rig mulighed for vandreture, løbeture, mountain biking og anden motion i naturen. Vi har faciliteter til både golf, krolf og tennis. Med Vejle Golfklub som nærmeste nabo bliver Munkebjerg Hotel ofte besøgt af golfspillere, der ønsker at prøve kræfter med en af de smukkeste baner i Danmark.

Velvære i Vejle

Munkebjerg Hotel i Vejle servicerer dig og dine gæster sikkert og professionelt, ligegyldigt om I er 2 eller 700. De femstjernede faciliteter rummer både restauranter, lobby bar, natklub, café og casino samt et lækkert fit & relax område. Her er både løbebånd, stepmaskiner og motionscykler samt et stort svømmebassin med modstrømsanlæg, spabade, dampbad, sauna og solarium. Med udsigt til himmel og grønne områder er Munkebjerg Hotel i Vejle et udsøgt sted at holde en pause fra ræset.

Hotellet rummer 29 luksusværelser, to suiter, to juniorsuiter, og en luksuriøs brude-suite, samt 124 nyrenoverede standardværelser. Alle værelser er indbydende indrettet af en designer med smagfulde møbler og tekstiler. Vores selskabslokaler er ligeledes indrettet med stil i traditionen for dansk design. Sammen med vores gourmetkokke og suveræne tjenere gør indretningen Munkebjerg Hotel i Vejle til en storslået ramme om mærkedage: barnedåb, bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum – vi sørger for I får en uforglemmelig fest med eller uden overnatning.

Seværdigheder

Beliggenheden i Vejle gør Munkebjerg Hotel en udmærket base for ekskursioner til nogle af landets bedste seværdigheder. Vi nævner i flæng Legoland, Lalandia, Vejle Ådal, Vejle Kunstmuseum, Jellingstenene, Egtvedpigens grav og Givskud Zoo.